Nadège in Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nadège in Chateau Meiland

Geen chateau meer, maar Nadège maakt carrièremove

|
|

Laatste update:

De door kijkers als "ondankbaar" bestempelde Nadège, de ex-huishoudster uit Chateau Meiland, zet weer stappen in haar carrière nu ze niet meer voor de Meilandjes kan werken. Nu werkt ze onder meer als pizzabakker!

Nadège zocht al eerder de media op via Privé om zich te verdedigen tegen kritiek van kijkers. Nee, ze was helemaal niet ondankbaar, zo sloeg ze terug. Die huizenjacht met de Meilandjes? In scène gezet, suggereerde Nadège, die toegaf dat ze helemaal niet op zoek was naar een nieuwe woning en dat die beelden alleen 'leuk waren voor tv'. Het moddergooien lijkt nu wel een beetje voorbij (gelukkig) en Nadège heeft carrière-wise de draad ook weer opgepakt!

Film1-zenders een weekend open bij Ziggo!

Heel veel baantjes

Wat goééééd! "Ik heb nu zelfs vier verschillende banen, allemaal voor een paar uur per dag", vertelt de Française, wederom aan Privé. "Ik ga van de ene naar de andere. De laatste die erbij kwam, is bij een pizzabakker. Geen restaurant, maar een kiosk. Ik neem de bestellingen op en bak de pizza’s. Ik ben zelf dol op Italiaans eten, dus ik weet precies hoe ik ze moet maken." De andere baantjes van Nadège? Nou, ze maakt ook schoon in een huisartsenpraktijk en werkt in een bedrijfskantine.

Aan de antidepressiva

De nasleep van de Meiland-verhuizing hakte erin bij Nadège. Mede door de ruzie die ze met de fam kreeg, ging ze even niet zo lekker. "Ik was onder behandeling van een arts, die me zelfs antidepressiva voorschreef. We zijn nu vijf maanden verder en ik kan zeggen dat alles weer oké is." Het lijkt erop dat ze het Meiland-boek heeft kunnen dichtslaan! "Dat is voorbij, ik moet het achter mij laten en vergeten. Het is geen catastrofe, ik heb een leuke tijd gehad, maar nu moet ik weer wat nieuws opbouwen. En hopelijk komt er snel een baan, waar ik acht uur op een dag kan werken. Maak het al die verschillende bazen maar eens naar de zin. Ja, zéker ben ik wat gewend, maar ideaal is dit niet."

Lees verder