Ergernis alom: Chateau Meiland-Nadège is 'ondankbaar'

Door Robin Heerkens
Nadège in Chateau Meiland

De familie Meiland had eerder al beloofd dat ze huishoudster Nadège zouden helpen met het vinden en (deels) bekostigen van een nieuw appartementje, maar de huizenjacht, gisteren te zien in Chateau Meiland op SBS6, liep uit op une catastrophe en kijkers ergerden zich kapot!

Wat een gezeik! We hoorden het Martien gisteren haast denken. De ergernis was van zijn gezicht af te lezen toen Nadège meerdere huizen afwees. De familie zelf ging nog zo enthousiast te werk bij het vinden van een nieuwe woning voor hun ex-huishoudster, die weg wil uit haar oude, criminele wijk. En de Meilandjes wilden zelfs nog (deels) voor de kosten opdraaien!

Nadège vindt 't niks

De Française ligt nu nogal in de clinch met de fam (het gaat niet goed met haar), maar daar was tijdens deze opnames nog geen sprake van. Al zal het misschien wel de nodige zaadjes hebben geplant voor die latere ruzie. Nadège ging mee op verschillende bezichtigingen, zag meerdere online-advertenties, maar... het mocht allemaal niet baten.

Kijkers ergeren zich kapot

Veel kijkers waren absoluut niet te spreken over Nadège's opstelling en schuiven hun ongezouten mening niet onder stoelen of banken. Twitter spoelde gisteren even massaal over met Nadège-haat. "Wat een zeikerd die Nadège", klonk het. "Die Nadège moet zich de ogen uit haar kop schamen... De familie probeert haar te helpen om een appartement te huren, maar ze stelt alleen maar eisen. En achteraf ook nog een bak bagger over de familie heen flikkeren..."

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl.