Geef maar toe: deze 5 Adam Sandler films zijn top!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Geef maar toe: deze 5 Adam Sandler films zijn top!

Geef maar toe: deze 5 Adam Sandler films zijn top!

|
|

Laatste update:

Adam Sandler is de koning van feel good-movies. Sommige films zijn vreselijk dom, sommigen zijn super slecht maar de meeste zijn echt hilarisch. Je ontkomt er niet aan: Adam Sandler-films zijn de ultieme guilty pleasures. Hier een aantal films die dat bewijzen.

The Wedding Singer

We gaan all the way back to the ’80’s met The Wedding Singer. Robbie Hart is een zanger die op bruiloften en andere feestjes optreedt. Julia, gespeeld door Drew Barrymore, is ook vaak aanwezig, maar dan als serveerster. Ze hebben beide een relatie en staan op het punt om te trouwen, totdat ze realiseren dat ze verliefd zijn op elkaar. Berrymore en Sandler spelen ook samen in twee andere romcoms: 50 First Dates en Blended.

Grown Ups

In Grown Ups is Adam te zien samen met zijn jeugdvrienden en mede-comedians Kevin James, Chris Rock, Rob Schneider, and David Spade. Het verhaal draait om een groep oude vrienden die na de dood van hun oude High School basketbalcoach herenigt voor zijn begrafenis. Nu ze toch samen zijn, vieren ze ook even Fourth of July-weekend. Alle mannen hebben wel een probleem in hun leven. De een drinkt te veel, de ander spreekt zijn dochters amper, iemand is werkloos… noem maar op!

Just Go With It

Sandler is een plastische chirurg die jarenlang met de knapste vrouwen uitgaat, door altijd een zielig verhaaltje te verzinnen. Op een avond wordt hij verliefd op een de bloedmooie en veel jongere basisschoollerares Palmer. Hij laat zijn assistente, gespeeld door Jennifer Aniston, doen alsof ze zijn aanstaande ex-vrouw is om zo aan Palmer te bewijzen dat hij de waarheid spreekt.

The Waterboy

Misschien wel een van zijn beste films: De 31-jarige Bobby Boucher is dol op zijn baan als waterdrager voor een American football-team van een universiteit, ondanks het feit dat de spelers hem als oud vuil behandelen. Zijn leven verandert compleet wanneer hij ontdekt wordt als een uniek football-talent.

I Now Pronounce You Chuck & Larry

Chuck Levine en Larry Valentine zijn geliefd in hun brandweerkorps. Chuck is net vrijgezel geworden, terwijl Larry een gelukkig gezin heeft. Larry heeft Chuck’s leven ooit gered en daarom is hij Chuck nog iets verschuldigd en Larry vraagt nu iets terug: hij wil zich registeren als samenwonende heren, zodat Larry’s kinderen recht krijgen op een levensverzekering-uitkering. Het bureau gelooft ze niet en besluit daarom om de situatie te onderzoeken. Ze moeten dus echt gaan samenwonen!

Netflix

Netflix moet echt stoppen met sommige Adam Sandler-films, omdat ze echt té slecht zijn. Hij staat niet voor niets bekend als de hit and miss-filmacteurThe Ridiculous 6 heeft zelf een 0% score op Rotten Tomatoes. Adam heeft vorig jaar wel weer een deal gesloten met Netflix om nog vier films te maken en daaruit kwam The Week Of. Call us a sucker, maar die happily ever after-films zijn gewoon heerlijk voor een avondje op de bank.

Lees verder