Game of Thrones

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Game of Thrones

Game of Thrones nu te zien in nóg betere kwaliteit: 'Gebeden zijn verhoord'

|
|

Laatste update:

Game of Thrones, maar dan met nóg meer kijkplezier? Yes please! HBO heeft alle seizoenen nu beschikbaar gemaakt in 4K HDR10, met Dolby Atmos en Dolby Vision. Dat betekent maar één ding: dat Jon Snow nóg meer van je scherm knalt!

Realistischer en indrukwekkender beeld

Game of Thrones hebben we natuurlijk al láng gebinged, maar nu is er goede reden om de legendarische serie opnieuw te kijken. Streamingdienst HBO maakt bekend dat GOT nu ook beschikbaar is in HDR. Voor wie niet precies weet wat dat is: hier volgt een technisch verhaal. HDR staat voor High Dynamic Range en geeft kort gezegd een kleurrijker, realistischer en indrukwekkender beeld dan de 'standaard' SDR beelden. Kijk, dat willen we! En dat hebben we nu dan ook voor Game of Thrones (mits jouw tv dit ondersteunt). 

Spin-off over Jon Snow

Voor Game of Thrones-fans is er nog meer goed nieuws: er komt een vervolg over Jon Snow! Er werd al even op gehint, maar nu hebben ook Emilia Clarke en auteur George R.R. Martin de komst van de spin-off bevestigd. Deze spin-off zou zich afspelen ná de gebeurtenissen van het laatste seizoen GOT. Gelukkig krijgen we een rematch, want de laatste afleveringen van de serie waren teleurstellend en zelfs Kit Harrington bood zijn excuses daarvoor aan. Hij heeft dus misschien wat goed te maken. 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder