Frans Bauer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Frans Bauer

Frans Bauer zwaar emotioneel vanwege reanimatie van zijn vader

|
|

Laatste update:

Frans Bauer was gisteren te zien in De Geknipte Gast en daar was de normaal über-vrolijke zanger erg emotioneel. Hij sprak openhartig over zijn overleden vader Chris en zijn reanimatie die hij van dichtbij meemaakte. 

Chris Bauer

De Tour De Frans-host was gisteren te gast bij journalist Özcan Akyol voor een 'knipbeurt' en een goed gesprek. De vader van Frans overleed in 2015 aan de gevolgen van een hartstilstand, hoewel de zanger en zijn familie dat niet hadden verwacht. Chris leed namelijk ook aan longkanker. “Dan zou je denken dat hij daar aan komt te overlijden, maar mijn vader is uiteindelijk overleden aan een hartstilstand”, vertelt Frans aan Özcan.

Reanimatie

Toen Chris een hartstilstand kreeg, werd hij in het ziekenhuis gereanimeerd. Dat verschrikkelijke beeld kan de geëmotioneerde Frans maar moeilijk loslaten. “Toen ik binnenkwam tijdens het bezoekuur, kwam ik bij een reanimatie. Ik zie me weer uit die lift komen, ik zie mezelf uit de gang komen en ik zie dat ze bezig zijn achter een doek en uiteindelijk blijkt dat je vader te zijn.” Frans denkt niet dat hij dit ooit achter zich kan laten. “Het is iets heel geks, angstaanjagend ook als ik eraan terugdenk. Zo’n reanimatie. Ik weet niet of ik dat ooit verwerk.

Bert en Danny

Eerder zagen we dat Bert van Leeuwen gesloopt was, toen hij in De Geknipte Gast over zijn overleden hond sprak. Ook zanger Danny Vera was erg open over het verlies van zijn ouders.  

De Geknipte Gast is iedere woensdag om 21:10 uur te zien op NPO2.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder