Frank Lammers als Ferry Bouman in Undercover op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Frank Lammers als Ferry Bouman in Undercover op Netflix

Frank Lammers worstelt met succes Undercover

|
|

Laatste update:

Frank Lammers steelt als Ferry regelmatig de show in Undercover. Maar het succes heeft volgens de Gouden Kalf-winnaar ook een keerzijde.

Cultstatus

In een interview met het AD vertelt Frank Lammers dat hij zich niet altijd even gemakkelijk voelt bij de cultstatus van drugsbaron Ferry Bouman. Wanneer de acteur wordt gevraagd hoe de acteur kijkt naar de populariteit van zijn personage, antwoordt hij: “Een beetje dubbel. Sommige mensen zeggen: ‘criminaliteit wordt verheerlijkt’. Ik ben het daar niet mee eens. Het is vermakelijke televisie, maar ik denk dat de serie ook etaleert hoeveel ellende die business aanricht.

‘Mijn plicht’

Maar Frank Lammers ziet ook wel dat er mensen zijn die opkijken naar de drugsbaron uit Undercover.Ik heb er tegelijkertijd moeite mee dat ik succes heb met een serie over drugscriminelen. Daarom doe ik momenteel, meestentijds belangeloos, projecten voor de politie in Brabant en Limburg”, zegt de Gouden Kalf-winnaar. “Ik vind het mijn plicht iets terug te doen.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Ferry: De Film

Binnenkort bereikt de hoogtepunt van Ferry Bouman een hoogtepunt: dan schittert deze meedogenloze drugscrimineel in zijn bloedeigen Netflix-film. Deze zal volgende maand al in première gaan bij de streamingdienst. Het lijkt er dus op dat de Brabantse politie binnenkort opnieuw een werkbezoekje kan verwachten van Frank Lammers…

Lees hier alles wat we weten over Ferry: De Film.

Lees verder