Peter Gillis en Nicol uit Familie Gillis: Massa is Kassa

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Peter Gillis en Nicol uit Familie Gillis: Massa is Kassa

Frank Lammers is hét hoogtepunt van Familie Gillis: Massa is Kassa

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Het was vanavond weer tijd voor Familie Gillis: Massa is Kassa. Ondanks dat het nieuwe seizoen nog maar net is begonnen, ergeren de kijkers zich nu alweer aan de familie… Gelukkig weet voice-over Frank Lammers de boel te redden!

Een nieuwe Familie Gillis: Massa is Kassa

Familie Gillis: Massa is Kassa nam vorige week het stokje over van Chateau Meiland op de maandagavond. In de eerste aflevering waren we getuige van een flinke shopping spree van Nicol en Peter. Geld uitgeven kan echter alleen nadat je het eerst verdiend hebt… Zelf hun handen vuil maken, doet het stel echter liever niet. Daarvoor hebben ze immers personeel. Nu hebben wij altijd geleerd dat je meer gedaan krijgt met stroop dan met azijn, maar dat gezegde is de familie Gillis vreemd. De werknemers worden tot groot ongenoegen van de kijkers enorm afgeblaft. Zij ergeren zich na twee afleveringen al rot aan de “arrogante” en “luie” familie.

Gelukkig maakt Frank Lammers een hoop goed! 

'Frank Lammers is een held'

Frank is de voice-over van Familie Gillis: Massa Is Kassa. Hij voorziet het programma van vlijmscherp commentaar, waarbij hij de familie zelf ook totaal niet spaart! En dat valt in de smaak. Wat heet: zonder ‘betweter’ Frank waren de meeste kijkers al lang afgehaakt.

Familie Gillis: Massa Is Kassa is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder