Foto’s: The Vampire Diaries-acteurs nemen afscheid

Veronica Superguide logo
Foto’s: The Vampire Diaries-acteurs nemen afscheid

Foto’s: The Vampire Diaries-acteurs nemen afscheid

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het zit er bijna op voor The Vampire Diaries: na zeven jaar is het laatste seizoen van de drama/fantasyserie aangebroken. De acteurs deelden foto's van hun allerlaatste dagen op de set.

Na acht seizoenen is het einde daar: niet alleen de fans, maar ook de acteurs en crewleden nemen langzaamaan afscheid van The Vampire Diaries. Op social media postten de sterren emotionele kiekjes van de laatste momenten op de set en met elkaar. Bekijk ze hieronder!

Elena is back

Voor de laatste aflevering komt ook een bekend gezicht terug: hoofdrolspeelster Nina Dobrev zal nog één keer verschijnen als Elena in de finale.

The Vampire Diaries

The Vampire Diaries is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van L.J. Smith. Vier maanden nadat een tragisch auto-ongeluk een einde aan het leven van hun ouders maakte, proberen de 17-jarige Elena Gilbert (Nina Dobrev) en haar 15-jarige broer Jeremy (Steven R. McQueen) hun leven weer op te pakken.

Als het schooljaar begint, zijn Elena en haar vrienden gefascineerd door de nieuwe mysterieuze student Stefan Salvatore (Paul Wesley). Stefan en Elena voelen zich meteen tot elkaar aangetrokken. Wat ze niet weet is dat Stefan een vampier is.

The Vampire Diaries werd vanaf 2009 uitgezonden op The CW in Amerika. In 2013 verscheen the spin-off serie The Originals.

Lees verder