Film Baby Driver krijgt mogelijk een sequel

Veronica Superguide logo
Film Baby Driver krijgt mogelijk een sequel

Film Baby Driver krijgt mogelijk een sequel

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Regisseur Edgar Wright voert met filmstudio Sony de eerste gesprekken over een sequel van hitfilm Baby Driver. Dat vertelt hij in een podcast van Empire.

Sequel

Hij zegt er het volgende over: “De studio heeft me gevraagd na te denken over het schrijven van een vervolg. En dit is er een waarvan ik misschien wel een sequel zou maken, omdat ik denk dat de personages nog ergens heen kunnen." Kijk voor een trailer van Baby Driver hierboven.

Nederlands tintje

Baby Driver, die sinds vorige week in de Nederlandse bioscopen draait, gaat over gangster-tegen-wil-en-dank Baby (Ansel Elgort), die een opmerkelijk talent heeft voor het besturen van vluchtauto's en een grote passie voor muziek. De film heeft een klein Nederlands tintje: Radar Love van de Haagse formatie Golden Earring en Hocus Pocus van rockband Focus worden als achtergrondmuziek gebruikt tijdens een van de achtervolgingen in de film.

Cornetto-trilogie

Het zou de eerste keer zijn dat Wright een vervolgfilm maakt. Zijn eerdere films Hot Fuzz, Shaun of the Dead en The World's End worden nog weleens aangeduid als de Cornetto-trilogie, maar hebben inhoudelijk niet veel met elkaar van doen.

Lees verder