Waarzegger met glazen bol

Veronica Superguide logo
Waarzegger met glazen bol

Festivalhoroscoop: wordt jouw zomer legendarisch of kak?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Als je denkt dat alleen Marja van Astro TV je festivalseizoen kan voorspellen, dan heb je het mis. Onze huisastroloog gooide speciaal voor ons al haar tarotkaarten op tafel, om de toekomst der festivals te lezen. Benieuwd of jouw zomer legendarisch of helemaal kut gaat worden? Check het hier!

Stier - 21 april t/m 21 mei

Op jouw ballen kun je bouwen, Stier. Jij zal dan ook nooit afzeggen voor een festival. Deze zomer pakt goed uit, want de festival line-ups zullen rijkelijk gevuld worden met al jouw favorieten. Luister wel af en toe wat meer naar de meningen van de rest van je vriendengroep, want niet iedereen kan natuurlijk dezelfde muzieksmaak hebben als jij, koppig beest dat je er bent.

Stier in een bos

Tweelingen - 22 mei t/m 21 juni

Het is fijn om met jou op een festival te zijn, tweelingen. Het maakt jou namelijk helemaal geen flikker uit bij welke stage je staat, zolang er maar bier, tieten en gezelligheid is. Voorafgaand aan een festival kan je nogal gefrustreerd overkomen, maar dat is nergens voor nodig. Zo slim als je bent, fix jij toch wel die kaarten voor dat uitverkochte festival.

Tweeling liggend in het gras en bloemen

Kreeft - 22 juni t/m 23 juli

Maak je klaar voor het leiderschap, Kreeft. Jij gaat er dit seizoen voor zorgen dat de vriendengroep bij elkaar blijft op een festival. Dus neem vooral die timetable maar eens goed onder de loep en stippel jullie route uit. Bovendien zijn jouw vrienden hier toch allemaal veel te lui voor. Ze zullen hun dankbaarheid aan je tonen met gratis bier.

Kreeft met scharen in de lucht

Leeuw - 24 juli t/m 23 augustus

Leeuw, de sterren waarschuwen je alvast, wees je dit seizoen bewust van je uitgaven op een festival. Het komt bij jou nogal eens voor dat je trakteert op een rondje. Wij weten ook wel dat ieder rondje anders is, maar heb je eigenlijk wel door dat je nooit een drankje terugkrijgt? Precies. Dit keer koopt iemand anders die verrekte muntjes maar. Joe!

Leeuw tussen het gras

Maagd - 24 augustus t/m 23 september

Jij mag dit jaar wel wat meer van jezelf laten zien, Maagd. Die spinnenraggen tussen je benen zijn inmiddels niet meer op één hand te tellen. Bovendien heb je niet voor niets al die fantastische outfits geshopt. Kies daarom eens een keer voor linksvoor bij de main, in plaats van verstopt achterin. Wie weet loop je zo eindelijk eens jouw ultieme festivalflirt tegen het lijf!

Gouden beeld maria magdalena

Weegschaal - 24 september t/m 23 oktober

De sterren zijn er behoorlijk eenduidig over, Weegschaal. Jij viert het festivalseizoen met je grote geliefde of je komt je Tindermatch tegen deze zomer. Ook zal je veel nieuwe vriendschappen sluiten de komende maanden. Maar kijk je wel uit dat je niet al te flirterig overkomt? Je kunt niet van je nieuwe vlam verwachten dat hij/zij na 6 drankjes wel in is voor een trio. Balance is key.

Krups weegschaal in keuken

Schorpioen - 24 oktober t/m 22 november

Jij komt voor anderen misschien koeltjes over, maar je weet dondersgoed dat je op ieder moment kan uitbarsten in energie. Dat pakt bij een optreden van je lievelingsband natuurlijk bijster goed uit, maar in een overvolle pendelbus richting het festival, is dat iets minder gepast. Calm your tits, schorpioen.

Schorpioen kunstwerken in de woestijn

Boogschutter - 23 november t/m 22 december

Man man man, wat een aanstekelijk enthousiasme straal jij toch altijd uit, ouwe Boogschutter. En dat zal deze zomer zijn vruchten afwerpen. Dit jaar bereik je namelijk een muzikaal hoogtepunt. Of dit gebeurt tijdens een optreden op het festival of in een onenightstent, dat mag je helemaal zelf invullen. Succes hè!

Jongen met pet en pijl en boog

Steenbok - 23 december t/m 20 januari

Heel verstandig dat jij het altijd op één drankje weet te houden op een festival, Steenbok. Maar wordt het niet eens tijd dat jij jezelf eens lekker gaat bezatten? Je bent veel meer bezig met je bankrekening dan het festival zelf, en dat is echt doodzonde. Dus heffen dat glas en geniet!

Steenbok met groot gewei

Waterman - 21 januari t/m 18 februari

Eindelijk hebben festivalorganisatoren je gebeden verhoord, Waterman. Steeds meer festivals kleuren milieubewust groen en deze ontwikkeling kan jou niet snel genoeg gaan. Hardcups, vegetarisch voedsel, je vindt het helemaal hartstikke mooi. Deze zomer geniet jij van (h)eerlijke hapjes en drankjes zoals een zweefteef ze nooit eerder heeft geproefd.

Aquarius

Vissen - 19 februari t/m 20 maart

We snappen dat je dolgraag naar je favoriete festival wil gaan, Vissen. Maar kijk je wel uit dat je niet wéér wordt opgelicht op Marktplaats? De sterren geven je hierbij een schop onder je reet en adviseren je om dit jaar gewoon eens wat sneller een kaartje aan te schaffen. Hoef je tenminste ook niet zo te kutten op tweedehands ticketsites. Probleem opgelost!

Gekleurde vis in het water

Zelf nu ook zin gekregen in een festivalletje? Superguide heeft kaartjes met korting voor je in de aanbieding! Check hieronder alle info en tickets voor: Central Park, Festival Strand en Gelderpop.

Lees verder