Famke Louise bundelt krachten met Patricia Paay: ‘Ze is wel knap, hoor’

Door Redactie
Famke Louise bij de Zapp Awards 2020

Famke Louise en Patricia Paay zijn twee van de meest spraakmakende diva’s uit de Nederlandse showbizz. Nu slaat dit powerduo de handen ineen voor een nieuwe aflevering van Ali B op Volle Toeren!

Ali B op Volle Toeren

Aanstaande donderdag is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Ali B op Volle Toeren. In dit muzikale programma worden zangers die hun sporen meer dan verdiend hebben gekoppeld aan jonge hiphopartiesten die de hitlijsten van nu domineren. Voor de komende aflevering heeft Ali B wel een heel bijzonder duet geregeld: Patricia Paay featuring Famke Louise! Op Instagram verscheen vandaag alvast een eerste voorproefje…

Onder vuur

Ze is echt wel knap, hoor”, verzucht de zangeres van hits als ‘Who’s That Lady With My Man?’. Ondanks de generatiekloof hebben de muzikanten dan ook veel met elkaar gemeen. De diva’s zijn namelijk niet alleen maar in de publiciteit vanwege hun muzikale avonturen: Famke Louise lag onlangs onder vuur vanwege haar corona-uitspraken en Patricia Paay haalde de showbizzrubrieken na een felle uithaal aan het adres van Lil’ Kleine. Gelukkig lijkt zij deze rapper wél te kunnen waarderen!

Je ziet Ali B op Volle Toeren komende donderdag om 20.40 uur op NPO 1.