Famke Louise, ikdoenietmeermee

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Famke Louise, ikdoenietmeermee

Famke Louise blikt terug op #ikdoenietmeermee

|
|

Laatste update:

Famke Louise maakte een paar weken geleden flink wat tongen los met haar tv-optreden bij Jinek over de hashtag #ikdoenietmeermee. Zoveel zelfs dat ze er nu een prijs voor in ontvangst mag nemen.

Aran Bade mag haar namens RTL Boulevard namelijk een Online Award uitreiken voor Meest Opvallende Bericht.

Geen slechte bedoelingen

De verslaggever wil weten hoe ze daar tegenover staat. "Vind je het leuk, want het gaat natuurlijk om jouw tv-optreden bij Jinek met Diederik Gommers erbij? Hoe kijk je daar op terug?" De influencer heeft er in ieder geval geen spijt van. "Ik had misschien een andere hashtag moeten gebruiken, maar ik denk wel dat ik er zat met de beste intenties. Het kwam er misschien wel anders uit dan ik wilde overbrengen." Ze vindt het dan ook niet erg dat het zoveel tongen heeft losgemaakt. "Het heeft wel voor veel ophef gezorgd. Ik denk dat ik 'm wel verdien."

Beste wensen van Famke 

Voor het nieuwe jaar wenst ze iedereen - zowel de fans als de haters - het beste toe. "Ik wens iedereen veel gezondheid toe en geluk en voor alle mensen die uit een zware of heftige tijd komen, hoop ik dat ze er allemaal bovenop komen." Tot slot heeft  de influencer nog een tip. "Eén tip van mij: blijf altijd doorgaan en geef nooit op. Je kunt alles bereiken wat je wil, maakt niet uit hoe oud je bent." Bekijk hier het hele fragment terug.

Lees verder