Famke Janssen onherkenbaar na veel plastische chirurgie

Door Redactie
Famke Janssen onherkenbaar na veel plastische chirurgie

Al bijna een kwart eeuw zijn we in Nederland apetrots op Famke Janssen, zij is immers één van de weinige actrices van eigen bodem die een succesvolle Hollywoodcarrière heeft weten op te bouwen. Natuurlijk eerst als Bondgirl Xenia Onatopp in Goldeneye, en daarna natuurlijk als Jean Grey in de eerste X-Men-trilogie. En meer recentelijk was ze ook te zien in de Taken-trilogie, en in de populaire serie The Blacklist. Inmiddels is Famke ook alweer 54, en dan gaat zij net zoals menig actrice die de 50 gepasseerd is langs bij de plastisch chirurg. Haar laatste bezoek roept verdeelde meningen op. 

Ongunstig

De Britse tabloid The Daily Mail wist foto's te bemachtigen van Famke op straat in Londen, waarop zij er onherkenbaar uitziet. Het kan uiteraard een ongunstige foto zijn. Wat zullen haar nieuwe looks betekenen voor haar toekomstige rollen? 

Mensen laten online veelal weten dat ze haar Famkes verandering niet begrijpen. De foto bovenaan dit artikel stamt bijvoorbeeld uit januari 2017, toen Famke net 52 was geworden. Had ze dit wel nodig?