HBO Max komt met extreme versie Temptation Island: FBOY Island

Door Redactie
HBO Max-serie FBOY Island

Reality-fans opgelet! HBO Max dacht wel op te kunnen boksen tegen pareltjes als Temptation Island en EOTB en dat is ze gelukt. De nieuwe serie FBOY Island wordt je volgende verslaving.

De streamingdienst onthulde de trailer voor het nieuwe programma, precies op tijd voor de summer of love. In FBOY Island, dat staat voor Fuckboy Island, worden drie single ladies gedropt op een eiland op zoek naar de ware liefde. Daar gaan ze daten met 24 (!) knappe mannen. Lekker bescheiden!

Fuckboys

Er zit wel een addertje onder het gras. De helft van de mannen is er helemaal niet voor liefde. Er zitten 12 fuckboys tussen de singles die daar puur zijn voor, euhm, hun eigen behoeftes. Aan de drie dames de taak om te achterhalen wie er oprecht voor liefde komen.

Nog niet in Nederland

Helaas kunnen we in Nederland nog steeds niet genieten van de vele titels op HBO Max. Zo lopen we ook al de Gossip Girl-reboot mis. Gelukkig kunnen we ons hier ook voorbereiden op wat verse trash tv. Zo zijn de opnames van een nieuwe reeks Temptation Island begonnen én komt de Britse versie van Love Island binnenkort naar Videoland. Genoeg om naar uit te kijken, dus!

FBOY Island is vanaf 29 juli te zien op HBO Max. Het is nog niet bekend wanneer de streamingdienst naar Nederland komt.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.