The Grudge geest in badkuip

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Grudge geest in badkuip

Extreme trailer The Grudge belooft spanning en splatter

|
|

Laatste update:

Volgende maand gaat The Grudge in première. En afgaande op de nieuwe trailer kun je die beter niet met een volle maag bekijken!

Plaats delict

In de nieuwste versie van The Grudge onderzoekt rechercheur Muldoon (Andrea Riseborough uit Mandy) een reeks bizarre sterfgevallen. De link tussen de overledenen is een mysterieus huis. Maar als Muldoon de plaats delict betreedt, kan zij wel eens het volgende slachtoffer worden… Onlangs verscheen een niet al te smakelijke trailer voor deze horrorkraker. En die is niet voor tere zieltjes!

Talent

The Grudge is gebaseerd op de gelijknamige horrorfilm uit 2004, dat weer een Amerikaanse remake was van een Japanse horrorhit. Doet er ook niet toe, belangrijker is dat er genoeg talent aan boord is om deze nieuwe versie een succes te maken. Zo wordt de film geproduceerd door Sam Raimi, de legendarische regisseur van horrorkrakers als The Evil Dead en Drag Me To Hell. De regie is in handen van Nicolas Pesce, die na de grimmige arthousehorror The Eyes of My Mother nu aan de slag mag met een groter budget.

The Grudge draait vanaf 9 januari in de Nederlandse bioscopen.

Lees verder