Expeditie Robinson Winnaar Hugo Kennis

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Expeditie Robinson Winnaar Hugo Kennis

Expeditie Robinsons Hugo huilt in RTL Boulevard! 'Komt door de kater'

|
|

Laatste update:

De winnaar van Expeditie Robinson, Hugo Kennis, kreeg in de uitzending van RTL Boulevard een persoonlijke videoboodschap van zijn familie. Hij hield het niet droog: "Dan zit je in het jubileumseizoen van je droomprogramma én dan win je én dan zie je de reacties van je ouders. Ja dat vind ik gewoon fucking vet!"

Te veel gedronken?

Hugo ziet deze verrassing van RTL Boulevard niet aankomen en is helemaal overdonderd van de lieve reacties. De ouders van Hugo zijn 'keitrots' op hem, vertellen ze in de videoboodschap. "Dit komt ook door de kater hè!" verdedigt Hugo zichzelf wanneer de tranen in zijn ogen schieten. De winnaar moest ook erg wennen toen hij weer thuis kwam na het hele avontuur op het eiland. De eerste nacht heeft 'ie zelfs op de grond geslapen in plaats van op het bed! 

Kritiek op Expeditie Robinson én RTL Boulevard

Fans zijn woedend over het afgelopen seizoen van Expeditie Robinson en noemen het "de slechtste finale ooit". In RTL Boulevard wordt daar, volgens kijkers, nauwelijks iets over gezegd en "stoppen ze alles in de doofpot". Fans zijn wel blij over de winnaar: ze hadden al massaal gehoopt dat Hugo Kennis zou winnen!

Lees verder