Expeditie Robinson

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Expeditie Robinson

Expeditie Robinson: kijkers blij met déze exit

|
|

Laatste update:

Do, Annemiek, Robbert en Jay-Jay streden vanavond om de vrijstelling in Expeditie Robinson. Eén kandidaat werd gedwarsboomd door een machtig verbond van de andere drie!

Annemiek begon de aflevering zwakjes. De honger begon het langzaam te winnen van haar haat voor Sandra. De kokkin was enorm waardevol voor de expeditieleden, maar volgens Annemiek had ze wel érg grote porties gemaakt waardoor het eten te snel op was. Robinson-kijkers waren inmiddels wel een beetje klaar met het gekat op Sandra, maar de sterke Annemiek bleef koelbloedig doorgaan.

Annemieks charmeoffensief

Na het vreemde plannetje van Sterrin en Annemiek verloor de boerin haar beste vriendin op het eiland én een belangrijke bondgenoot. Nadat Do de puzzelopdracht won, waarin gezwommen moest worden in een prachtige grot, werd het een lastig verhaal voor Annemiek.

Ze probeerde Robbert nog te overtuigen om Jay-Jay naar huis te sturen, maar die deed niet eens alsof hij heel erg geïnteresseerd was. Annemiek was nog positief: “Als hij slim is, stemt hij gewoon op Jay-Jay!”

Expeditie Robinson: kijkers blij met déze exit

Twee minuten later vertelde Robbert aan Do én Jay-Jay: “Ik dénk dat Annemiek op Jay-Jay-gaat.” Aiiii, Annemiek!

Expeditie Robinson: kijkers blij met déze exit

Exit Annemiek

Tijdens de eilandraad kwam het hoge woord eruit: Annemiek kreeg twee stemmen en Jay-Jay eentje. De boerin verliet Expeditie Robinson met opgeheven hoofd. “Ik dacht op dag twaalf al dat mijn expeditie voorbij was. Ik heb sindsdien reservetijd gehad met deze leuke mensen.”

Annemiek bleek uiteindelijk niet opgewassen tegen het verbond van Do, Robbert en Jay-Jay. Als ze zo samen blijven werken, dan kunnen ze nog een belangrijke factor worden in de finale van Expeditie Robinson.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Je ziet Expeditie Robinson elke zondag vanaf 20:00 uur en elke donderdag vanaf 20:30 uur op RTL4.

Lees verder