John de Bever RTL Boulevard

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
John de Bever RTL Boulevard

Expeditie Robinson-John de Bever: ‘Ben arrogant en irritant’

|
|

Laatste update:

Expeditie Robinson-kijkers vinden het vreselijk oneerlijk: John de Bever zit nóg steeds op Afvallerseiland! Wat vindt de volkszanger daar eigenlijk zelf van? En snapt hij alle kritiek?

John de Bever over Expeditie Robinson

John de Bever en Rob de Geus zitten – tot groot ongenoegen van de Expeditie Robinson-kijkers – al dagen op Afvallerseiland en voeren daar... eigenlijk helemaal niks uit! Hoe kan dat toch? John verdedigt zichzelf bij RTL Boulevard: “Ik heb een battle gewonnen van Eva [van de Wijdeven] en ik heb een battle gewonnen van Stefano [Keizers], dus dan is het terecht dat ik zo lang mag blijven. Als je wint, mag je blijven.

'Wat zag ik eruit zeg'

John vindt het dus niet meer dan terecht dat hij nog op Afvallerseiland zit. De kijkers denken daar echter heel anders over. Wat heet: John is zelfs hard op weg om de minst geliefde Expeditie Robinson-kandidaat te worden. Gelukkig beschikt de volkszanger wel over wat zelfkennis: “Ik ben in een spelletje arrogant en irritant, ik weet het. Maar als het spelletje voorbij is, ben ik weer die gezellige, ouderwetse John.” Het loodzware programma doet dus wel wat met een mens… Niet alleen emotioneel, maar ook fysiek, zo weet John: “Ik begon er steeds slechter uit te zien, dat heb ik wel gezien. Het leek wel of een tractor over mijn gezicht had gereden. Wat zag ik eruit zeg.

Je ziet Expeditie Robinson elke zondag om 20:00 uur en elke donderdag om 20:30 uur op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder