Ex on the Beach: Double Dutch - Seizoen 6 op MTV

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ex on the Beach: Double Dutch - Seizoen 6 op MTV

Preview: Aftasten en toekijken in eerste aflevering Ex on the Beach: Double Dutch

|
|

Laatste update:

Vanavond gaat het zesde seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch van start. We verwachten de komende weken natuurlijk heel wat romantiek, razernij en vuurwerk, maar aan de eerste preview te zien, moeten de kandidaten nog opgewarmd worden.

De dansvloer van Ex on the Beach: Double Dutch is al wel geopend en kandidaat Levi kan het dan ook niet laten om alvast wat van zijn dansmoves te showen. "Dat werkt als een magneet op Julie", horen we de voice-over zeggen, maar ze lijkt nog niet volledig overtuigd. "Ik wacht nog even af!" Bekijk hieronder de volledige preview.

Raad van Fabrizio

De Limburgse tattoo queen Julie, die we in de preview zagen, blijkt raad te hebben gekregen van een bekende naam: haar baas Fabrizio. "Hij benadrukte dat ik vooral mezelf moest blijven. En dat ik ook mijn verstand moest blijven gebruiken", zo legt ze uit aan Het Laatste Nieuws. "Daarnaast zei hij me ook dat ik me niet te druk mocht maken om de camera’s die overal staan opgesteld. Dat vond ik aanvankelijk best moeilijk, maar na een tijdje ben je de camera’s wel vergeten." Benieuwd naar de andere kandidaten? We deelden eerder al een overzicht.

Ex on the Beach: Double Dutch is vanaf vanavond iedere zondag om 21.30 uur te zien op MTV.

Lees verder