Ex Erica Meiland wil iets rechtzetten: 'Ze liegt'

Door Redactie
Erica Meiland en ex

Het zit Sander van Betten nog altijd dwars dat SBS6-ster Erica Meiland volgens hem "liegt" over hun relatie. De twee trokken zeven maanden "intiem en intensief" met elkaar op.

Dat zegt Sander in dit interview met Veronica Superguide over zijn werk als privédetective voor Boer zoekt Vrouw.

'We bespraken alles'

Sander kwam begin vorig jaar een paar keer voorbij in Chateau Meiland als de nieuwe vriend van Erica. Na een tijdje ging het uit en toen barstte een over-en-weer-mediaruzie los. In Erica's biografie staat dat ze de fling met Sander helemaal geen relatie vond. Een beetje wandelen en niet eens zoenen, bromde ze.

Het krenkt Sander nog steeds, zegt hij nu, dat Erica "liegt": "We sliepen samen, bespraken alles wat in onze levens gebeurde. Zo appte ze me bijvoorbeeld de foto van Maxime's zwangerschapstest, die had ze natuurlijk meteen naar haar moeder gestuurd. Ik wist het nog eerder dan Martien! Dat is toch heel intiem allemaal? Misschien ben ik ouderwets hoor, maar als je zo intiem en intensief zeven maanden met elkaar optrekt, kun je dit niet anders dan een relatie noemen."

Sander wil mogelijk alles op tafel gooien

Hij baalt dat het zo'n mediastorm werd, maar: "Aan de ene kant boeit het me ook niet meer zo. Ik heb er geen vrienden door verloren, mijn omgeving weet precies hoe het zit, mijn kinderen kijken niet opeens anders naar me en ik haat de familie Meiland ook niet", legt Sander uit. "Op Martiens verjaardag stuurde ik 'm ook gewoon een berichtje. Het is alleen Erica waar ik nu een hekel aan heb gekregen. Dat ze onze relatie ontkent en over ons liegt in haar boek."

Sander deelde eerder al enkele bewijsstukken van hun relatie met de buitenwereld, maar mogelijk komt er nog veel meer aan. "Het zou ook zomaar kunnen dat ik gewoon een keer álles op tafel gooi en er dan voor eens en altijd vanaf ben", gaat hij verder. "De honderden mails, appjes en foto's die bewijzen dat we wél een relatie hadden." Potentiële verwijten houden 'm nog tegen om hélemaal open kaart te spelen. "Dat mensen denken dat ik geld wil of een gefrustreerde man ben."

 

De Meilandjes staan sinds deze week trouwens weer vol in de spotlights: hun nieuwe programma SBS6-programma Chateau Bijstand ging gisteren van start en die première maakte meteen al de (negatieve) tongen los...