Everything is awesome in de trailer van Playmobil: The Movie!

Veronica Superguide logo
Everything is awesome in de trailer van Playmobil: The Movie!

Everything is awesome in de trailer van Playmobil: The Movie!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Na de succesvolle LEGO-films kan speelgoedconcurrent Playmobil niet achterblijven. Check de trailer van het prettig gestoorde Playmobil: The Movie!

De hoofdrollen in Playmobil: The Movie zijn voor Ana Taylor-Joy (The Witch, Glass, Split) en Gabriel Bateman (Annabelle, Child’s Play). Zij spelen zus en broer Marla en Charlie, die per ongeluk in het Playmobil-universum verzeild raken.

Marla is vastbesloten om Charlie te redden, maar hij is een soort beresterke Playmobil-viking geworden en wil liever blijven! Geheimagent Rex Dasher (Daniel Radcliffe) en vrachtwagenchauffeur Del (komiek Jim Gaffigan) helpen het duo.

Ze nemen het op tegen de boze keizer Maximus, die gebaseerd lijkt op de walgelijke Commodus uit Gladiator. Zijn stem wordt ingesproken door de huidige zanger van Queen: Adam Lambert. Zangeres Meghan Trainor speelt een toverfee, en zingt samen met Lambert nieuwe nummers in Playmobil: The Movie.

Playmobil: The Movie

Aanvankelijk had de Playmobil-film nu ongeveer in de bioscoop moeten draaien, maar omdat filmdistributeur Global Road failliet ging, werd de film uitgesteld naar 7 augustus. Misschien niet zo gek, want Lego Movie 2: The Second Part presteerde behoorlijk ondermaats in de bioscoop. Een kleine adempauze voor speelgoedgerelateerde films lijkt op z’n plaats. Hoewel...

Lees verder