Portret Eva Jinek

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Portret Eva Jinek

Het is zover: Eva Jinek praat over overstap naar RTL

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het is geen geheim dat RTL aast op Eva Jinek. Maar de talkshowkoningin zelf zweeg altijd over een mogelijke overstap naar de commerciëlen… tot nu!

Geruchten

De geruchten dat Eva Jinek de publieke omroep binnenkort verruilt voor een avontuur bij de commerciëlen doen al langer de ronde. Al in april werd zij getipt als een van de mogelijke presentatoren bij de opvolger van RTL Late Night. Jinek zelf hield de kaken stijf op elkaar en ook RTL hield de kaarten op de borst. Maar in een interview met de LINDA spreekt zij zich nu voor het eerst uit over een mogelijke transfer!

‘Koffie drinken’

Wat wel waar is, is dat ik met meerdere partijen praat, ook met RTL”, aldus Jinek. Volgens de presentatrice is dat echter niks bijzonders: “Dat heb ik altijd al gedaan, mijn hele loopbaan. Er zijn maar een paar plekken waar je het werk van talkshowhost kan doen en als een andere partij mij vraagt om koffie te drinken, dan doe ik dat.” Zij is overigens niet de enige die in het interview uit de school klapte. Matthijs van Nieuwkerk hintte in het interview ook al op een mogelijke overstap naar de commerciële concurrentie!

Lees verder