Eva Jinek

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Eva Jinek

Eva Jinek krijgt brok in de keel tijdens gesprek met Bibian Mentel

|
|

Laatste update:

Talkshowqueen Eva Jinek kon haar tranen gisteren niet bedwingen. Ze schoot vol na afloop van haar interview met paralympisch kampioen Bibian Mentel. De snowboardster vecht eigenlijk constant voor haar leven en kreeg al veertien keer (!) kanker.

De altijd positieve Bibian en haar man Edwin Spee zaten bij Eva aan tafel om te praten over de Videoland-docu over Bibian, waarmee de Dancing With The Stars-deelneemster een inkijkje geeft achter de voordeur en meer vertelt over haar slopende strijd tegen kanker. De opnames zijn van afgelopen jaar, misschien wel het zwaarste jaar uit haar leven tot nu toe.

'Andere kant van het verhaal'

"Ik denk dat iedereen me inmiddels een beetje kent als die goedlachse Bibian die alles weglacht, maar er zit natuurlijk ook een andere kant aan het verhaal’’, vertelde ze. "Die zit vaak achter de voordeur. Als iedereen weg is, als de deuren en gordijnen dicht zijn, dan vinden wij elkaar." En daarmee doelt ze uiteraard op man Edwin. Met deze docu, die LEEF heet, hoopt Bibian lotgenoten te steunen en te inspireren.

Film1-zenders een weekend open bij Ziggo!

Lees verder