Eva Jinek, huwelijk, Dexter

Veronica Superguide logo
Eva Jinek, huwelijk, Dexter

Is Eva Jinek stiekem in het huwelijksbootje getreden?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Laat de huwelijksklokken maar luiden, want het heeft er alle schijn van dat Eva Jinek met 'haar' Dexter in het huwelijksbootje is getreden! 

Weekblad Party en Shownieuws hebben de hand weten te leggen op het officiële Kadaster-document waaruit blijkt dat de talkshowhost van de markt is.

Status: Gehuwd

Het weekblad kwam erachter dat Eva en Dexter deze zomer een nieuw stulpje hebben gekocht in Abcoude waar ze binnenkort in gaan trekken. Bij opvraag van de officiële papieren, ontdekte de redactie van het weekblad dat er bij 'burgerlijke staat' staat: 'gehuwd'. Dat zou dus betekenen dat de talkshowhost van RTL stiekem in het huwelijksbootje is getreden. Opvallend is wel dat er op een ander officieel document wordt gesproken over 'een geregistreerd partnerschap'. Voor nu is het dus wachten tot Eva Jinek het zelf bevestigt óf ontkent natuurlijk. 

Liefdesgeluk

Eva heeft sinds de zomer van 2016 een relatie met Dexter van der Voorn, de producer waarmee ze door Amerika trok voor het programma De Verenigde Staten van Eva. In 2018 werd hun liefdesgeluk bekroond met zoontje Pax.

Lees verder