Eva Jinek, huwelijk, Dexter

Veronica Superguide logo
Eva Jinek, huwelijk, Dexter

Eva Jinek houdt het niet droog in gesprek over zoontje Pax

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Eva Jinek is morgen te gast in Sterren op het doek! In dat tv-programma proberen drie kunstenaars de presentatrice te schilderen. Tussendoor stelt Özcan Akyol wat lastige vragen, bijvoorbeeld over haar zoontje Pax.

"Ik moet huilen om mijn baby”

Aww, Eva Jinek wordt behoorlijk emotioneel tijdens haar aflevering van Sterren op het doek! De aanleiding? Presentator Özcan Akyol vraagt haar (via RTL Boulevard) naar haar tweejarige zoontje Pax. Specifiek wil hij weten of ze hem verwend. Daarop kan Eva alleen maar bevestigend antwoorden: “Natuurlijk, hij is mijn babyprins.” Ook vertelt de Jinek-presentatrice over het karakter van Pax: “Wat ik leuk aan hem vind, is dat hij zo zelfverzekerd is.” Wanneer Özcan haar vraagt of zij zelf ook zo was als kind, krijgt ze het te kwaad: “Ik weet niet of ik zo onverschrokken was. Ik moet huilen om mijn baby”, zegt Eva terwijl ze een traantje wegpinkt.

Sterren op het doek met Eva Jinek

De eerste aflevering van Sterren op het doek, met Eva in de hoofdrol, is op 31 oktober te zien op NPO 2. Daarnaast zie je de presentatrice natuurlijk elke dag in haar eigen talkshow Jinek. En daar is ook regelmatig wat over te doen! Zo vond Eva het gisteren nogal vreemd dat Giel Beelen niet kwam opdagen bij zijn radioshow. Schoten kijkers eerder deze week lichtelijk in de stress: zat Art Rooijakkers snotverkouden aan tafel? Of neem dit fragment, waarin Eva met brok in haar keel sprak met Bibian Mentel.

Lees verder