Eva Jinek

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Eva Jinek
BN'ersJinek

Eva Jinek confronteert Nick en Simon met geruchten

|
|

Laatste update:

Nick en Simon zouden ruzie hebben, zo brachten meerdere showbizzmedia het de afgelopen tijd. Eva Jinek besloot de heren er gisteren mee te confronteren in haar talkshow. Het soon to be ex-duo zat er om te vertellen waarom de handdoek in de ring wordt gegooid.

Geruchten over een vreemdgaande Simon, Nick die helemaal klaar zou zijn met zijn muzikale wederhelft, ruzie; de juicekanalen en showbizzbladen stonden de afgelopen tijd vol met verhalen over Nick en Simon, die onlangs naar buiten brachten te stoppen als duo. Eva vroeg aan Simon - zonder in te gaan op de privégeruchten zelf - of die geruchten mede de reden waren om te stoppen, maar dat ontkent hij. Simon hakte de knoop door omdat hij het plezier in optreden kwijt was geraakt.

Hebben Nick en Simon ruzie?

Is er dan wel sprake van fittie? "We hebben geen ruzie, dat is niet waar", beklemtoonde Nick. "De media doen hun werk, dat snap ik. Er gebeurt iets en dan wordt er niets gezegd. Dan gaan ze daar een verhaal van maken, ik snap dat dat gebeurt. Maar dat is niet zo."

Afstand nemen

De twee waren altijd heel open geweest over het feit dat zij soms even wat afstand van elkaar wilden nemen. "We hebben de tour de afgelopen maanden tussen alle bedrijven door gedaan", legt Nick uit. "We maakten dubbele werkweken, 70-80 uur. Maar we zijn het gewend: al zestien jaar raken mensen in paniek als er iemand van ons alleen in de auto aan komt rijden."

Ook het feit dat zij soms een aparte kleedkamer wilden hebben, was al reden tot paniek bij andere mensen. "Zijn er problemen? Nee - we zijn twee aparte individuen." Wat Nick betreft had er nog geen einde hoeven komen aan het duo. "Zeker niet. Ik vond het juist heel erg cool dat we na zestien jaar nog zo vernieuwend wisten te zijn."

'Jullie kijken elkaar zo weinig aan'

Eva maakte het op een gegeven moment nog even... awkward. "Ik snap dat je niet de hele tijd in dezelfde auto rijdt, dat begrijp ik helemaal en kan me voorstellen dat als je zoveel samenwerkt je ook ruimte nodig hebt. Maar het valt me op dat jullie elkaar zo weinig aankijken hier aan tafel." Euh... "Wil je een staredown ofzo?", lacht Simon. "Ik vertrouw meestal mijn intuïtie met dit soort dingen", houdt Eva vol. Nick doet nog een goede poging om zich te redden en krijgt de lachers van het studiopubliek op zijn hand. "Dat hebben wij ook nooit echt gedaan bij optredens. Negentig procent van de liedjes die we zingen zijn liefdesliedjes, moet je elkaar dan steeds aankijken?"

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Bron: ANP/Veronica Superguide

Lees verder