Cabaretier Martijn Koning

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Cabaretier Martijn Koning

Eva Jinek begint talkshow RTL 4 met spraakmakende gasten!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Talkshowkoningin Eva Jinek trapt vanavond direct na The Voice of Holland haar nieuwe RTL 4-talkshow af en ze knalt er meteen in met een stel spraakmakende gasten.

Eva ontvangt namelijk cabaretier Martijn Koning. Hij gaat uiteraard in op zijn volgens velen geflopte oudejaarsconference die door alles en iedereen werd afgekraakt. Waar ging het mis?

Gasten eerste Jinek op RTL 4

Dat is uiteraard nog niet alles. Eva heeft een lekker vol programma, maar hè: dat kan natuurlijk makkelijk nu ze géén reclamebreaks hoeft te doen. De gasten van de eerste Jinek zijn:

- Korpschef van de Nationale Politie Erik Akerboom en politieagente Esra Ceran over het geweld tegen hulpverleners tijdens Oud en Nieuw.

- Michiel Vos is overgevlogen uit New York en blikt vooruit op het komende verkiezingsjaar in de Verenigde Staten. Blijft Trump president?

- NRC chef politiek Guus Valk over het Nederlandse politieke jaar. Blijft Rutte III op het pluche? Politiek verslaggever Jaïr Ferwerda is te zien met zijn eerste bijdrage uit politiek Den Haag en hij bezoekt de premier.

- Sportpresentatrice Hélène Hendriks bespreekt het sportjaar 2020. Komt er een revanchematch tussen Badr Hari en Rico Verhoeven en wordt Oranje eindelijk weer eens Europees kampioen?

- Carlo Boszhard en Angela de Jong kijken uit naar het spannende nieuwe televisiejaar.

Jinek is vanavond om 22:20 te zien op RTL 4.

Lees verder