Martijn Koning in zijn oudejaarsconference op RTL 4

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martijn Koning in zijn oudejaarsconference op RTL 4

Peter R. de Vries brandt pijnlijke oudejaarsconference Martijn Koning af

|
|

Laatste update:

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries laat geen spaan heel van de volgens velen totaal geflopte oudejaarsconference van Martijn Koning op RTL 4.

Dat was gisteren te zien in RTL Boulevard, waarin Peter nog even wat extra zout in de wond strooide. Eerder gingen kijkers namelijk ook al helemaal los op deze "gênante vertoning". "Ik heb Martijn Koning eerst gekeken", zo vertelt hij over zijn tv-avond tijdens Oud & Nieuw. "Nou, dat viel me eerlijk gezegd heel erg tegen."

Peter R. de Vries over Martijn Koning

Waarom viel het dan zo tegen, Peter? "Ja, hij stond op dat podium echt te 'werken', zeg maar, in plaats van een soepele show af te draaien." Ook de interactie met de zaal ging niet zo lekker. "Die verliep stroef, duurde te lang, er kwamen geen leuke grappen uit." De oudejaarsconference van Martijn Koning trok overigens 537.000 kijkers. Claudia de Breij scoorde met haar show op NPO 1 véél beter: ruim 1,7 miljoen kijkers.

Reactie Martijn Koning

"Hij wil het altijd anders doen en 'soms gaat dat goed, soms niet'", zo citeert presentator Rick Brandsteder de cabaretier, die aan RTL Boulevard nog een korte reactie gaf op zijn veelbesproken optreden. "Is 'ie zelf ook wel van mening dat het beter kon?", vraagt Peter zich af. Rick Brandsteder: "Ik neem aan van wel ja."

Lees verder