Esmée van Kampen in Op Vrijdag

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Esmée van Kampen in Op Vrijdag

Esmée van Kampen bedreigd om Plus-reclame

|
|

Laatste update:

Actrice Esmée van Kampen deed gisteren in Op Vrijdag, de talkshow van DWDD-opvolger Renze Klamer, een bizarre onthulling: ze werd flink bedreigd vanwege haar reclames voor supermarktketen Plus.

"Ik vind het best wel lastig en ben dan heel jaloers op collega's die niet herkend worden", aldus Esmée over de reclames waar ze nog stééds op aangesproken wordt. "Ik kan er nog steeds niet aan wennen.

Bedreigingen

Maar daar bleef het niet bij. De Dit Zijn Wij-actrice kreeg zelfs bedreigingen. 'Ik ben vaak bedreigd geweest. Ik durfde heel lang mijn huis niet uit. En er was een site met een dartbord en een teller. Met daarop hoe lang het nog duurde voordat ik een nekschot zou krijgen.' Renze weet niet wat hij hoort. "Meen je dat?!", vraagt hij verbaasd. "Waarom zouden mensen jou bedreigen?"

'Heel irritant'

Esmée heeft zelf ook geen verklaring voor deze ontspoorde mensen. "I don't know. Ik was kennelijk heel irritant. Ja, ik weet het niet. Dus dit was voor mij heel heftig." Die periode van bedreigingen heeft tot op de dag van vandaag invloed op Esmée. "Als je nu dan leuk benaderd wordt, ben ik altijd nog een beetje achterdochtig."

Lees verder