Erik Dijkstra krijgt rollercoaster aan kritiek na 'gevoelloze' opmerking naar Jan Rot

Door Redactie
Erik Dijkstra krijgt rollercoaster aan kritiek na 'gevoelloze' opmerking naar Jan Rot

Zanger Jan Rot kreeg maandagavond bij Op1 de kans om zijn versie van Rollercoaster te laten horen. Diezelfde dag deelde hij op social media dat hij terminaal ziek is. Presentator Erik Dijkstra waarschuwde Jan er alleen bij de start van zijn optreden voor dat hij snel moest beginnen, want ze hadden erg weinig tijd. Reden voor Twitter om te ontploffen...

'Na ons zit een live-programma'

Toen het programma al bijna was afgelopen, moest Jan zijn optreden nog geven. Erik Dijkstra: "Begin snel Jan, na ons zit een live-programma dus we zitten strak op de tijd!" Jan pakte het goed op en reageerde “We doen hem kort”.

Op Twitter laten een boel kijkers weten dat ze de opmerking schaamteloos vinden. "Schandalig en ongepast van #ErikDijkstra, die laatste opmerking, of Rot even tempo wilde maken". Hier een greep uit de boze tweets.

Erik Dijkstra heeft nog niet gereageerd op de kritiek. Hij zat eerder dit jaar zelf op de klaagstoel. Erik had het een en ander te zeggen over Paul de Leeuw, die op dat moment Op1 presenteerde. Paul is uiteindelijk niet verder gegaan bij Op1.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.