• Nieuws

Er zijn plannen voor 7(!) Kingsman-sequels

Kingsman: The Golden Circle

Zeven sequels(!) én een televisieserie: Als het aan Matthew Vaughn ligt zijn we nog lang niet van Kingsman: The Secret Service af! Zijn Eggsy en Harry Hart misschien de nieuwe James Bond?

Volgens het productiebedrijf van Kingsman-regisseur Matthew Vaughn, wordt er gewerkt aan “een stuk of zeven” nieuwe Kingsman-avonturen. Een tijd geleden hoorden we geruchten over een Kingsman-serie, die sindsdien van de radar verdween. Goed nieuws: er wordt nog steeds aan gewerkt, maar verder wilde men daar nog niets over kwijt.

Klaar met Kingsman?

Regisseur Matthew Vaughn twijfelde de laatste jaren wel eens of hij door wilde gaan met Kingsman, maar daar lijkt nu geen sprake meer van. En zelfs al regisseert hij de nieuwe films niet, dan liggen er dus aardig wat blauwdrukken klaar voor vervolgfilms!

Seizoen 3 Meisje van Plezier staat nu op Videoland!

Voorlopig moeten we eerst nog even wachten op The King’s Man. In deze prequel zie je de geboorte van Kingsman, als de Hertog van Oxford (Ralph Fiennes) undercover gaat. Een groep superschurken (waaronder Raspoetin!) probeert een enorme oorlog te ontketenen waar de Eerste Wereldoorlog bij verbleekt! Als het goed is verschijnt The King’s Man in februari in de bioscoop.

Kingsman 3 werd vlak na The King’s Man opgenomen, en zou dus ook in 2021 moeten verschijnen.