Er duikt nu al iemand het bed in bij Temptation Island VIPS

Veronica Superguide logo
Er duikt nu al iemand het bed in bij Temptation Island VIPS

Er duikt nu al iemand het bed in bij Temptation Island VIPS

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Zure tranen, zwoele blikken en een vermoedelijke sekssessie. En dat in de eerste aflevering! Temptation Island VIPS belooft een hete (en gênante) boel te worden.

De verleidsters tonen in de eerste beelden genoeg fierce, zoals Tyra Banks zou zeggen. Of is het gewoon bitchyness? Ach ja. Ze nemen hun rol als vreemdga-lokaas in ieder geval wel serieus. 

Ook steken ze absoluut niet onder stoelen of banken hoe trots ze op zichzelf zijn. ‘Ik denk sowieso dat wij de beste verleiders hebben van alle seizoenen bij elkaar’, zegt Dorien. Voor de duidelijkheid: Dorien is diegene die door sommigen qua looks wordt vergeleken met Angelina Jolie. 

Wat de deelnemers hier precies uit proberen te halen is ons niet helemaal duidelijk. Maar mocht Temptation Island VIPS niet tot een grootste tv-carrière leiden, dan kunnen ze altijd nog aankloppen bij kledinglijn-owner Tim-tation. Wie weet heeft hij nog tips om je vluchtige bekendheid uit te melken tot het bot. Genoeg gezeikt. Na deze teaser kunnen ook wij stiekem niet wachten tot het 7 juni is. 

p.s. Mocht je vergeten zijn welke (on)bekende Nederlanders er ook alweer meedoen en welk fishbait er voor hen in de vijver zwemt, dan moet je even hier en hier klikken. 

Lees verder