Romee en Giovanna in EOTBDD

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Romee en Giovanna in EOTBDD
Reality

EOTBDD: Romee ziet het licht na ‘geildate'

|
|

Laatste update:

Oud-Temptation Island-ster Romee werd in Ex on the Beach: Double Dutch voornamelijk gepiepeld door Luca. De twee waren wel/geen setje en dit belette Luca absoluut niet om achter andere vrouwen aan te zitten. Na een mislukte 'geildate' zag ze eindelijk het licht.

Giovanna mocht met Luca op ‘geildate’. Dat… dacht ze tenminste: ze ging niet naar een massagesalon of een luxe hotel maar naar een autosloperij. Samen met Luca mocht ze overnachten in een roestig oud bestelbusje. Het was geen ‘geildate’, maar de ‘heldate!’ Dat was nog niet eens het ergste: Luca blééf maar hinten op seks, ondanks ongeveer 90% kans op tetanus.

De heldate in EOTBDD
EOTBDD: Wat voor geildate is dit?
Pompen in EOTBDD

Luca’s scharrel Romee had er een slecht gevoel over. Luca heeft nogal moeite om zijn piemel in de broek te houden, maar Romee verbindt daar ook niet echt consequenties aan… Niet voor Luca, tenminste, maar ze vliegt wél ‘al die onbetrouwbare wijven’ aan nadat ze met haar vent hebben aangepapt. Misschien moet Romee Luca er toch een keertje op aanspreken!

Per ongeluk toch geneukt

Hoewel Giovanna en Luca de roestige autowrakken vervloekten, werd er op één andere manier ‘toch geneukt’. Zoals dat gaat werd er natuurlijk óók meteen gevochten.

Romee is boos in EOTBDD
Vechten in EOTBDD

Romee lijkt zo langzamerhand toch te beseffen dat het écht niet helemaal aan ‘al die wijven’ ligt. Na een korte ruzie, waarin Luca Romee van alles beschuldigt, is het voor Romee helemaal afgelopen. Voorlopig, althans!

Je ziet Ex on the Beach: Double Dutch elke zondag op MTV, vanaf 22:00 uur.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder