Vasco Rouw en Daniël Zark in Steenrijk, Straatarm op SBS6

Veronica Superguide logo
Vasco Rouw en Daniël Zark in Steenrijk, Straatarm op SBS6

Indrukwekkende aflevering Steenrijk, Straatarm zorgt voor tranen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

SBS6 heeft momenteel goud in handen met reality-hit Chateau Meiland, maar we zouden haast vergeten dat Steenrijk, Straatarm óók gouden tv is. Dat bewees 't programma gisteren weer met een emotionele aflevering die zelfs zorgde voor tranen bij kijkers thuis.  

In Steenrijk, Straatarm ruilt een gezin dat niet veel te besteden heeft voor een week met een huishouden dat het geld flink kan laten rollen. De aflevering van gisterenavond - waarin familie's Rouw en Zark switchten van leven - kon rekenen op véél lof van kijkers - en dat is wel eens anders geweest. De reden? Het 'rijke' gezin schonk de 'arme' familie na afloop een... nieuwe auto!

Familie Rouw en Zark

Vasco Rouw schaarde een fortuin bij elkaar als eigenaar van een game-bedrijf. Daniël Zark en zijn gezinnen kunnen haast niet rondkomen nadat hij in 2013 zijn rug brak tijdens een epileptische aanval. Ze moeten het nu doen met zo'n €70,- per week. "Je hebt het echt verdiend", zo zegt Vasco tegen Daniël wanneer hij 'm een gloednieuwe auto schenkt. "Als je positief in het leven staat, gebeuren er positieve dingen." Dit gebaar zorgde zelfs voor tranen bij ontroerde kijkers! 

Aflevering gemist? Steenrijk, Straatarm kun je via deze link terugkijken!

Lees verder