Marcia en Nynke uit Steenrijk, Straatarm

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Marcia en Nynke uit Steenrijk, Straatarm

Kijkers kwaad op "arrogante" dames van Steenrijk, Straatarm

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het programma Steenrijk, Straatarm was maandagavond weer op de buis te zien. Hierin ruilen 2 familie’s met totaal verschillende inkomens voor een week van leven. Dit keer waren Angeline en haar 2 dochters aan de beurt, om hun moeilijke leven in te ruilen voor dat van de boezemvriendinnen en modeliefhebbers Nynke en Marcia. De twee dames uit het chique Amsterdam Oud-Zuid lieten zich niet van hun beste kant zien en kregen veel kritiek over zich heen van de kijkers. 

Angeline en haar dochters hebben een zware tijd achter de rug en verheugen zich op het weekje luxe. Als ze aankomen in het pand in Amsterdam kijken ze hun ogen uit. Ze hebben een budget van 1800 euro voor de week en weten niet goed hoe ze daarop moeten reageren. Moeder Angeline raakt even geëmotioneerd van het grote verschil.

Nynke en Marcia moeten het die week met een stuk minder doen. Wanneer zij de munten bij elkaar hebben geteld tot een magere 75 euro, barsten ze in lachen uit. Deze reactie schiet bij veel kijkers in het verkeerde keelgat. Nadat ze hebben opgesomd wat ze allemaal niet meer kunnen eten en doen deze week, besluiten ze om het huis een kleine make-over te geven. Ze halen wat ‘onzindingetjes' weg en bekritiseren de badkamer en het dekbed. 

Ondertussen genieten Angeline en haar dochters volop van het weekje zonder zorgen. Ze gaan lunchen, bezoeken een musical en gaan langs de haarsalon. Ook werd hen beloofd dat ze mogen shoppen in de kledingwinkel van Nynke, wat veel kijkers verbaasd. “Gaat dat geld nou serieus terug naar hun eigen zaak?” Al met al zorgt het gedrag van de twee diva’s voor geïrriteerde reacties op twitter.

Bekijk hier de aflevering en oordeel zelf!

Lees verder