Emile Ratelband voor de camera van het ANP.

Veronica Superguide logo
Emile Ratelband voor de camera van het ANP.

Emile Ratelband (70) wordt voor de achtste keer vader

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

De 70-jarige positiviteitsgoeroe Emile Ratelband (biologische leeftijd: 45) krijgt nog dit jaar een kind. Zijn draagmoeder is in oktober uitgerekend.

Dat meldt BuzzE. Emile’s draagmoeder kreeg eerder twee miskramen. Nu is ze opnieuw in verwachting. Het kindje komt er in oktober!

Leeftijd veranderen

Eind 2018 slingerde Ratelband zichzelf weer eens het nieuws in. Hij kwam met de bizarre en inmiddels gefaalde eis dat hij zijn wettelijke leeftijd wil kunnen veranderen naar 49 jaar. Je bent zo oud als je je voelt, dacht ‘ie. Nou: Emile mocht zelfs in Britse talkshows langskomen. Ook hield Stephen Colbert hem genadeloos voor de gek. Aan aandacht geen gebrek.

Emile Ratelband en zijn gezin

Terug naar de baby! Voor Emile betekent dit dat hij voor de achtste keer een kleine Ratelband krijgt. Hij gaat deze echter alleen opvoeden, zonder de draagmoeder (waar in eerste instantie wel een omgangsregeling mee is).  

Babynaam

De naam? Dat weten we nog niet. In het verleden wilde hij één van zijn kids zelfs Tsjakkalotte noemen. Dat mocht echter niet van de burgerlijke stand. Overigens heten twee van zijn kids, een zoon en een dochter, Rolls en Royce. We zijn dus nu al benieuwd welke naam de achtste gaat dragen!

Lees verder