Green Arrow en The Flash

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Green Arrow en The Flash

Elseworlds: ‘crossover-event’ gooit het hele Arrowverse overhoop!

|
|

Laatste update:

Het Arrowverse is een beetje… in de war. In het crossover-event van dit jaar verwisselen The Flash en Green Arrow van rol!

Arrow-hoofdrolspeler Stephen Amell meldde zojuist dat hij Barry Allen speelt; de snelste man op onze planeet. Je hoeft The Flash en Arrow niet héél aandachtig te volgen om te beseffen dat íets hier niet klopt!

We wisten al dat het crossover-event in het ‘Arrowverse’ dit jaar draait om Arrow, The Flash en Supergirl. De Legends Of Tomorrow staan even buitenspel, maar de crossover betekent wél de introductie van Ruby Rose als Batwoman! De titel van de superhelden-clash is dit jaar trouwens Elseworlds.

Arrowverse is in de war

De persoonsverwisseling tussen Barry Allen (Grant Gustin) en Oliver Queen (Stephen Amell) is niet het enige vreemde aan de speciale afleveringen. Op Instagram deelde Amell al een paar wonderbaarlijke kiekjes. Green Arrow en The Flash ontmoeten een vreemde versie van... Superman?

Steken zich in lederen biker-outfits.

En uiteindelijk heeft Amell tóch weer zijn eigen kloffie aan!

Wat er precies voor bizar(ro’)s gebeurt in de wereld van The Flash en Green Arrow zien we pas in december. Vandaag werd trouwens bekend dat het zevende seizoen van Arrow pas op 20 oktober op Netflix verschijnt. Daarna zie je elke zaterdag een nieuwe episode.

Lees verder