Elise Schaap leert accenten in eigen tv-programma Blablabla met Schaap

Elise Schaap krijgt een eigen tv-programma op RTL 4. De actrice mag haar talent voor accenten inzetten voor de show Blablabla Met Schaap, zo maakt de zender vandaag bekend.

Elise Schaap
© Brunopress

Elise Schaap heeft ondertussen wel bewezen dat ze goed accenten na kan doen. Zo speelde ze een Brabantse in de hitserie Undercover en was ze een Roemeense internetbruid in Familie Kruys. Dat talent kan ze nu inzetten in het nieuwe tv-programma.

Blablabla Met Schaap

In het programma reist Elise door Nederland om accenten te leren. Zo brengt ze bezoekjes aan Den Haag, Volendam, Utrecht en Limburg. Ze wordt door verschillende BN’ers uitgedaagd om deze talen eigen te maken. Wanneer ze denkt dat ze het onder de knie heeft, wordt ze middels een undercoveractie de stad ingestuurd en moet ze inwoners overtuigen dat ze daar vandaan komt. Onder anderen Leonie ter Braak, Simon Keizer en Tineke Schouten zullen te zien zijn in het programma Blablabla Met Schaap.

Filmrollen voor Elise

De afgelopen jaren heeft Elise zich vooral gefocust op diverse filmrollen. Zo was ze te zien in April, May en June, Mijn Vader is een Vliegtuig en Stromboli. In 2019, 2020 en 2021 werd ze uitgeroepen tot Beste actrice van het jaar op het Gouden Televizier-Ring Gala.

De show Blablabla Met Schaap is vanaf 27 juli wekelijks te zien op RTL 4