Eindelijk eens positieve berichten over X-Men: Dark Phoenix

Veronica Superguide logo
Eindelijk eens positieve berichten over X-Men: Dark Phoenix

Eindelijk eens positieve berichten over X-Men: Dark Phoenix

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Op de WonderCon-beurs in Anaheim zijn dit weekend nieuwe beelden vertoond van de aankomende X-Men film Dark Phoenix, en deze zijn enthousiast ontvangen. “Nou en?” zul je zeggen, maar toch is dit nieuws. Waarom dan? Omdat de negatieve berichten rond de film zich maar bleven opstapelen, en ook de trailers tot dusver niet zo enthousiast ontvangen waren. Op die Wondercon-beurs wemelt het echter van de  sceptische fans, en als die allemaal positief zijn, dan ziet het er ineens een stuk minder somber uit voor Dark Phoenix.

Mag de laatste Fox-film het licht uitdoen?

Dark Phoenix wordt begin juni de film die voor de X-Men bij Fox het licht uit mag doen, nu de studio officieel overgenomen is door Disney. Eerst zou New Mutants nog de laatste Fox-film uit de X-Men franchise worden, maar zoals het er nu uitziet haalt die de bioscopen niet eens meer.

Herkansing

In Dark Phoenix proberen de producenten van de X-Men franchise om opnieuw het Dark Phoenix-verhaal te vertellen, iets wat ze in 2006 al eerder probeerden met het door fans slecht ontvangen X-Men: The Last Stand. Deze aankomende laatste film uit de franchise moet dus een herkansing worden voor die derde film uit de serie. Gaat dat lukken? Dat kunnen we vanaf 6 juni zelf gaan zien in de bioscopen.

Lees verder