Ein-de-lijk! Will Smith kondigt begin opnames ‘Bad Boys 3’ aan!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ein-de-lijk! Will Smith kondigt begin opnames ‘Bad Boys 3’ aan!

Ein-de-lijk! Will Smith kondigt begin opnames ‘Bad Boys 3’ aan!

|
|

Laatste update:

Je let éventjes niet op, en dan beginnen de opnames van de derde Bad Boys-film al! Will Smith heeft op Instagram het startschot gegeven voor Bad Boys For Life.

Hoofdrolspeler Will Smith postte zojuist een foto van zichzelf, met zijn collega Martin Lawrence. Volgens Smith keek hij dit weekend samen met Lawrence Bad Boys 1 en 2, om in de stemming te komen voor de opnames van de derde film. De shoots beginnen blijkbaar morgen al!

Zijn Instagram- en Facebook-post harkten in een klein uurtje al ruim een miljoen reacties binnen. Niet samen, maar afzonderlijk van elkaar! Het moge duidelijk zijn dat het de kijkers watertandend uitkijken naar het derde deel van de ‘buddy cop’-reeks. De sequel werd al zó vaak uitgesteld, geannuleerd en weer nieuw leven ingeblazen, dat fans er zowat wanhopig van werden.

Bad Boys For Life

In de derde Bad Boys zijn de losgeslagen Mike Lowrey (Smith) en de brave, professionele agent Marcus Burnett (Lawrence) geen collega’s meer. Burnett is privé-detective geworden, en Lowrey bevindt zich middenin een midlife-crisis. Het duo komt tóch weer bij elkaar terecht, als een keiharde gangster uit de Balkan wraak wil nemen voor de dood van zijn broer.

Bad Boys For Life wordt geregisseerd door de Vlaamse filmmakers Adil El Arbi en Bilall Fallah. Het duo maakte eerder o.a. Black en Patser, waarmee ze flinke indruk maakten op Will Smith. Na de langverwachte Bad Boys-film gaan El Arbi en Fallah lekker verder met de vierde Beverly Hills Cop. Ja, inderdaad: deze gasten zijn lekker bezig!

Bad Boys For Life staat gepland voor 17 januari 2020.

Lees verder