the invisible man 2020 reboot elisabeth moss.png

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
the invisible man 2020 reboot elisabeth moss.png

Blumhouse neemt The Invisible Man onder handen in eerste trailer

|
|

Laatste update:

Universal komt met een trailer voor de reboot van horrorklassieker The Invisible Man. Met Blumhouse Productions aan het roer en Elizabeth Moss als hoofdrolspeelster zijn onze verwachtingen hooggespannen! Gelukkig zien zelfs deze eerste beelden er al nagelbijtend spannend uit…

The Invisible Man versus Elisabeth Moss

The Invisble Man draait om Cecilia, die haar gewelddadige vriend ontvlucht. Cecilia krijgt later te horen dat haar ex zelfmoord heeft gepleegd. Ze vermoedt zelf echter dat hij helemaal niet dood is... Cecilia wordt gespeeld door Elisabeth Moss, die in The Handmaid's Tale al bewezen heeft de sterren van de hemel te kunnen acteren. Het lijkt erop dat ze in The Invisible Man nog een tandje bij moet zetten. Haar tegenspeler is namelijk onzichtbaar!

Blumhouse waagt zich aan The Invisible Man

De reboot van The Invisble Man is gebaseerd op de gelijknamige roman van H. G. Wells en de originele film uit 1933. Nadat eerdere plannen met Johnny Depp in het water vielen, ging Universal voor deze reboot in zee met Blumhouse Productions en schrijver/regisseur Leigh Whannell. Je kunt deze laatste kennen van de eerste drie Saw-films en de Insidious-reeks. The Invisible Man belooft een op zichzelf staande film te worden. Als de horrorfilm het goed doet, volgen er echter ongetwijfeld meer van deze reboots!

The Invisibe Man draait vanaf 28 februari 2020 in de bioscoop.

Lees verder