Eerste trailer remake horrorklassieker Suspiria onthuld

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Eerste trailer remake horrorklassieker Suspiria onthuld

Eerste trailer remake horrorklassieker Suspiria onthuld

|
|

Laatste update:

De remake van de horrorklassieker Suspiria wekte al vanaf het begin extreme reacties op. De eerste trailer licht alvast een tipje van de sluier op.

Griezelig

De legendarische horrorregisseur Dario Argento leverde in 1977 met Suspiria een van de beste Europese horrorfilms van de vorige eeuw af. Toen bekend werd dat Hollywood werkte aan een remake, stond dan ook niet iedereen te springen. Maar de nieuwe Suspiria lijkt meer te worden dan een bloedeloze B-film die een slaatje probeert te slaan uit het origineel. Het is nog te vroeg om te zeggen of de remake kan tippen aan de horrorklassieker, maar afgaande op de trailer komt het griezelig in de buurt!

Suspiria

Suspiria gaat over een jonge Amerikaanse die gaat studeren aan een prestigieuze Europese dansacademie. Maar het duurt niet lang voordat ze ontdekt dat er iets sinisters gaande is op haar nieuwe school. Verschillende studentes komen op een gruwelijke manier aan hun einde en het lijkt erop dat de kille directrice een rol speelt in de moorden...

Moordvrouw

Aan de cast zal het in ieder geval niet liggen: de Amerikaanse studente wordt gespeeld door Dakota Johnson (Fifty Shades of Grey) en Oscarwinnaar Tilda Swinton (Doctor Strange) kruipt in de bleke huid van de directrice. Daarnaast zijn er rollen voor Chloë Grace Moretz (Carrie) en onze eigen Renée Soutendijk (Moordvrouw)!

Suspiria draait vanaf november in de Amerikaanse bioscopen. Het is nog niet bekend of en wanneer de film in Nederland zal worden uitgebracht.

Lees verder