Kijken! Eerste teaser trailer voor Saw-reboot Spiral met Chris Rock

Door Alie Sierkstra
spiral from the book of saw saw 9 chris rock reboot teaser trailer

Yes! De eerste trailer voor de Saw-reboot is een feit. In Spiral: From the Book of Saw zien we Chris Rock als een politieagent, die erop uit wordt gestuurd om een vreemde zaak te onderzoeken… PS Omdat we de lulligsten niet zijn, hebben we ook meteen de poster van Spiral voor je opgezocht.

Saw-reboot met Chris Rock en Samuel L. Jackson

We geven het toe: toen we hoorden dat Chris Rock en Lionsgate de handen ineen sloegen voor een nieuwe Saw-filmmoesten we ons eerst even achter onze oren krabben. Gaandeweg kregen we echter steeds meer zin in een nieuwe film in de franchise. Vooral toen we hoorden dat Samuel L. Jackson zijn opwachting maakt als Chris Rock zijn papa! Sterker nog: we bestempelden de Saw-reboot daarna zelfs tot een van de horrorfilms waar we dit jaar het meest naar uitkijken. We zijn daarom dolgelukkig dat onderstaande trailer voor Spiral: From the Book of Saw niet teleurstelt.

Originele makers maken Spiral: From the Book of Saw

Interessant genoeg is bovenstaande trailer nog weinig bloederig… Iets zegt ons echter dat Spiral: From the Book of Saw tóch net zo spannend wordt als (een aantal van) zijn voorgangers. Bij deze Saw-reboot zijn namelijk veel van de originele makers betrokken. Helaas duurt het echter nog best een poos voordat je het eindproduct in de bioscoop mag checken… Als troost hebben we daarom de filmposter nog maar even voor je opgezocht!

Spiral: From the Book of Saw Saw 9 filmposter

Spiral: From the Book of Saw is vanaf 14 mei in de bioscoop te zien.