• The Masked Singer

Eerste reactie van Het Paard uit The Masked Singer: 'Ik had een paniekaanval'

Het Paard bij The Masked Singer

Het Paard is in haar dagelijkse werk omringd door andere ouddeelnemers van The Masked SInger. Dus spannend was het zeker voor deze presentatrice. En ze was toch graag nog een ronde verder gekomen, vertelde ze in een eerste reactie vanavond bij Beau.

Wil je meeraden en voorspellen? Kom bij onze Veronica Superguide The Masked Singer-groep! En houd onze overzichtspagina in de gaten voor al het laatste nieuws rondom The Masked Singer.

Ook al wist van het panel niemand te raden dat Bridget Maasland het edele Paard vertolkte, voor veel kijkers was het niet zo moeilijk. De hints waren vrij duidelijk, zeker met een beetje research. Bridget trof in haar omgeving dan ook wel mensen aan die haar doorhadden.

Ronde te vroeg

Of ze teleurgesteld was, vroeg Beau aan Bridget, nadat ze net onthuld was als Het Paard. Bridget belde even in bij de talkshow om een eerste reactie te geven. "Nee man!", zei Bridget resoluut. Ze vond het fantastisch om mee te doen en iedereen in de maling te nemen. Inclusief haar zoon Mees, met wie ze vanavond samen naar de uitzending keek. Al had ze wel nog graag een ronde verder willen komen in het programma.

Inbellen bij Beau

Zoon Mees, wist van niks, al zei hij tijdens de uitzending wel dat hij dacht dat zij het was. Maar dat had misschien ook te maken met het feit dat Bridget later nog ging inbellen bij Beau. "Dat is toch wel slim", vond Beau. Beau vroeg ook of ze nog wat had aan haar ervaring als popzangeres in de formatie The Magnificent Four, waar ze als TMF-VJ inzat, met Sylvana Simons, Fabienne de Vries en Isabelle Brinkman. Een grap natuurlijk, want lang duurde dat avontuur niet.

 

Paniekaanval

"Ik kwam uit de studio van Boulevard gerend en ik kreeg dat enorme hoofd op en ik kreeg me toch een paniekaanval toen ik dat podium opging. Ik wist in een keer niet meer waar ik was, ik kreeg weinig adem. Ik dacht alleen maar: mag ik alsjeblieft van dit podium af? Ik vond het afschuwelijk in een keer", vertelde het RTL Boulevard-gezicht aan Beau. Maar inmiddels was ze daar overheen. "Ik zat er eigenlijk nu pas een beetje in. Nu pas wist ik wat er ging gebeuren. Hoe ik kan ademen, hoe ik kan lopen, hoe ik kan kijken. Dus ik wilde nog wel een ronde door. Maar ja, dat was helaas niet het geval."

Goeie zangers

Bridget realiseerde zichzelf ook wel hoe getalenteerd de andere deelnemers waren. "Op mijn stem ging ik het natuurlijk nooit redden." Genoeg reden voor Beau om er even een flauwe grap doorheen te gooien. "Nou, je hebt het nog behoorlijk ver geschopt, als paard."

Geheim bewaren

Beau merkt op dat er wel heel veel Boulevardgezichten in The Masked Singer hebben gezeten. "Was het daardoor moeilijk om het geheim te bewaren?" Dat was inderdaad lastig, bevestigt Bridget. "Ik heb wel wat leugentjes om bestwil moeten houden. Dat ik bijvoorbeeld naar de chiropractor moest." Iedereen ging er in mee, behalve haar eindredacteur bij RTL Boulevard na haar eerste optreden. "Dat ben jij!" Ze hield zich vervolgens van de domme. "Dat was heel grappig."

The Masked Singer zie je elke vrijdagavond om 20.00 uur op RTL 4.