• The Masked Singer

Onthulling: Déze presentatrice was Het Paard in The Masked Singer!

Deze presentatrice was Het Paard in The Masked Singer

Wat een heerlijke aflevering van The Masked Singer hebben we weer achter de rug! Op het gemaskerde bal zagen we deze week hoe de identiteit van Het Paard werd onthuld. Van het panel had niemand het geraden, maar de kijker wist het wel!

Wil je meeraden en voorspellen? Kom bij onze Veronica Superguide The Masked Singer-groep! En houd onze overzichtspagina in de gaten voor al het laatste nieuws rondom The Masked Singer.

De Paard blonk niet uit vanwege haar zangkunsten, al had ze wel ooit een bescheiden hit gehad, maar dat had meer te maken met haar andere carrière als tv-presentatrice. Er is waarschijnlijk niemand die haar niet kent, maar ze is dan ook alweer zo lang te zien op tv.

De hints

Bij de twee optredens van Het Paard werden getrakteerd op een aantal best wel duidelijke hints. Zeker met de kennis van nu denk je: oh ja! Zo had ze al voor een groot publiek opgetreden, had ze SBS gewerkt en was ze ooit met de billen bloot gegaan. Verder waren de hints '4' en 'Hollywood' correct. In de aflevering van vanavond kwam daarbij dat Het Paard iets met verhuizen had. Daarnaast had ze 'weleens' een documentaire gemaakt en had ze ooit met Gerard iets gepresenteerd. Naast het cijfer '4' was het ook cijfer '74' te zien. Was dat haar geboortejaar? En we kregen daar nu de correcte hints 'Vlogcamera' en 'Showpony' bij.

 

Zeker een Showpony

Kennelijk zag de kijker en ja, ook Veronica Superguide, deze Showpony al van een kilometer aan komen galopperen. Want het was natuurlijk RTL Boulevard-presentatrice Bridget Maasland! Al was het blijkbaar in de studio lang niet zo makkelijk, want van het panel had niemand het geraden. De verbazing op hun gezichten was dan ook groot toen ze haar masker afdeed.

Bridget Maasland als Het Paard in The Masked Singer
© RTL

Bridget Maasland als Het Paard in The Masked Singer

De hints uitgelegd

Toen we eenmaal zeker wisten dat Bridget Het Paard was, vielen alle hints al vanzelf op z'n plek. We lopen ze even langs. Die 'showpony' sloeg natuurlijk op RTL Boulevard en Shownieuws, wat Bridget eerder ook presenteerde. Het verhuizen sloeg op het feit dat ze in haar leven al dertig keer verhuisd is. Die was misschien wat minder duidelijk. Ook de naam Bonhoeffer, die op het makelaarsbord te zien was, was alleen voor de pro's een eitje. Want Bridget speelde ooit Carla Bonhoeffer Lebowits in de serie Walhalla. Je zou die serie zomaar vergeten kunnen zijn.

Er was ook een vogeltje in beeld. En dat was een hele lieve hint naar Bridget's zoon Mees. Verder kwam nog het woord 'lijst' voorbij, dat we kennen van Lijst 0, het legendarische verkiezingsprogramma dat ze ooit presenteerde met Katja Schuurman. Het cijfer 74 sloeg natuurlijk op haar geboortjejaar 1974, terwijl de 4 op twee dingen betrekking had. Ze werkt natuurlijk voor RTL 4 en ze zat ooit in girlband The Magnificent Four met haar TMF-collega's. In Hollywood maakte ze twee programma's. Ze deed verslag van de Oscars én ze maakte Bridget in Hollywood. Perfect sloeg dan weer op Het Perfecte Plaatje, waar ze een perfecte foto scoorde en met een 10 beloond werd. En als laatste ging ze natuurlijk ooit met de billen bloot in de Playboy.

The Masked Singer zie je elke vrijdagavond om 20.00 uur bij RTL 4.