Eerste ‘naaktfoto’ Adam zkt. Eva VIPS

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Eerste ‘naaktfoto’ Adam zkt. Eva VIPS

Eerste ‘naaktfoto’ Adam zkt. Eva VIPS

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

RTL licht een tipje van de sluier op voor het nieuwe seizoen van het datingprogramma Adam zkt. Eva VIPS waarin zes BN’ers zich helemaal bloot geven. Alleen Tony Star wordt een beetje ‘lullig’ neergezet…

Kleine Tony

DJ Tony Star, beter bekend als Sterretje uit Oh Oh Cherso, is de eerste BN'er die te zien zal zijn in Adam zkt Eva VIPs. In het liefdesexperiment gaat hij op zoek naar de ware liefde. Op de persfoto van RTL wordt Tony vergeleken met Curt Fortin en Cassius Verbond wel erg opvallend kleiner geschapen afgebeeld.

Volledig naakt

Tony ontmoet op een onbewoond eiland de twee single dames Sofia en Josje waarmee hij volledig naakt een aantal dagen qualitytime doorbrengt, zonder materialistische afleiding zoals smartphones, merkkleding of sieraden. 

BN’ers

Naast Tony, Curt en Cassius doen ook voormalig zwemster Inge de Bruijn, realityster Kasia Dolkowska en musicalster Chaira Borderslee mee.

Adam zkt. Eva VIPS

Wordt Tony ‘op ware grootte’ afgebeeld en lukt het hem wel de liefde te vinden als er lichamelijk niets meer te raden valt? Je ziet Adam zkt. Eva VIPS vanaf donderdag 18 mei om 20:30 op RTL 5.

Lees verder