John David Washington in Tenet

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
John David Washington in Tenet

Christopher Nolans mysterieuze film Tenet onthuld in eerste trailer

|
|

Laatste update:

Daar is 'ie dan eindelijk, de eerste echte trailer voor Christopher Nolans nieuwste: Tenet! En als je dacht ook maar iets wijzer te worden, heb je het mis.

Maar wanneer de beelden zó intens en actievol zijn, maakt dat weinig uit. We zien John David Washington (die je vast wel kent uit BlacKkKlansman) toetreden tot een mysterieuze agency die betrokken is bij... ja, weten we eigenlijk niet. Het lijkt er in ieder geval wél op dat hij bij de good guys hoort aangezien hij een stel slechteriken uitschakelt. Ja, meer kunnen we er écht niet van maken.

Waar gaat Tenet over? 

Het is nog altijd niet bekend waar Tenet nu precies om draait. De info blijft summier. Wie overigens al naar The Rise of Skywalker ging, kreeg van te voren een supervette clip te zien uit de film. Hierin - let op: spoilers volgen - redt John David Washingtons personage iemand uit een concertzaal nadat terroristen die hadden bezet. En aan de trailer te zien speelt manipulatie van tijd ook een rol. Kijk, zo weten we steeds meer. 

De cast

Naast John David Washington, zijn er ook rollen voor 'Batman' Robert Pattinson, Aaron Taylor-Johnson, Kenneth Branagh, Elizabeth Debicki én Michael Caine. Indrukwekkende cast dus! Ook filmde Nolan in maar liefst zeven landen en is Tenet naar verluidt één van zijn duurste en meest ambitieuze projecten ooit. En dat zegt wel iets. De man bracht ons eerder al klassiekers als The Dark Knight, Interstellar en InceptionTenet draait vanaf 17 juli in de bioscoop!

Lees verder