• Nieuws

Eerste beeld van Bumblebee: The Movie toont old-skool Bumblebee!

Eerste beeld van Bumblebee: The Movie toont old-skool Bumblebee!

In de Transformer-films van Michael Bay is Bumblebee een blitse Chevrolet Camaro. De gele Transformer begon zijn carrière echter als een bescheiden Volkswagen Kever. In zijn nieuwe spin-off keert hij terug naar zijn motorische roots!

Paramount heeft de eerste still van de nieuwe Bumblebee naar buiten gebracht, samen met een korte samenvatting voor zijn film die eind volgend jaar verschijnt.

Bumblebee speelt zich af in 1987. De Transformer is op de vlucht voor een onbekende vijand, en verstopt zich als zwaar beschadigde kever op een autosloperij. Tiener Charlie (Hailee Steinfeld) koopt het oude barrel, en probeert de wagen op te lappen. De Transformer en de tiener helpen elkaar uit de brand en leren elkaar een wijze levensles.

Eerste beeld van Bumblebee: The Movie toont old-skool Bumblebee!

Bumblebee lijkt dus een héél andere belevenis te worden dan de eerdere Transformer-films. Het verhaal doet eerder denken aan Herbie!

Roll-out!

Naast Hailee Steinfeld (True Grit, Pitch Perfect, Ender’s Game) zien we worstelaar John Cena (Ferdinand) als geheim agent Burns en Jorge Lendeborg Jr. (Spider-Man: Homecoming, Alita: Battle Angel) in een nog onbekende rol. Ook Peter Cullen zit in de film. Mogelijk krijgt de gele kever dus hulp van Optimus Prime!
Bericht wordt geladen...

Bumblebee: The Movie wordt geregisseerd door Travis Knight (Kubo And The Two Strings). Knight produceerde eerder ParaNorman en The Boxtrolls.

De Transformers-spin-off is vanaf december 2018 in de bioscoop te zien. Voor het échte robotische hak- en beukwerk moet je nog even wachten tot 2019. Dan verschijnt de opvolger van Transformers: The Last Knight.