Rampvlucht

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rampvlucht
TV

Eerste aflevering Rampvlucht maakt indruk

|
|

Laatste update:

Rampvlucht is de nieuwe dramaserie over de Bijlmerramp én de nasleep van de vliegtuigramp in 1992. De eerste aflevering maakte meteen diepe indruk!

In Rampvlucht onderzoeken journalisten Vincent Dekker (Thomas Höppener) en Pierre Heijboer (Yorick van Wageningen) samen met dierenarts Asha Willems (Joy Delima) hoe het El-Al-vliegtuig in hemelsnaam kon neerstorten op een flatgebouw in de Bijlmer. En wat had dat vliegtuig eigenlijk aan boord waardoor sommige betrokkenen ernstig ziek werden? 

Herinneringen aan de Rampvlucht

Veel kijkers hadden nog levendige herinneringen aan de échte Bijlmerramp, en dankzij Rampvlucht kwamen deze weer bovendrijven. Kijkers waren onder de indruk van de eerste aflevering van de serie, hoewel er natuurlijk óók mensen waren die op zoek gingen naar kleine foutjes. Een gerespecteerde traditie!

In totaal bestaat Rampvlucht uit vijf afleveringen. Je ziet de serie elke werkdag op NPO1, vanaf 21:20 uur. Via NPO Start zijn de volgende afleveringen al te kijken (als je een NPO Plus-abonnement hebt). Meer waargebeurde verhalen? Hier vind je de beste waargebeurde Nederlandse misdaadseries en films.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder