Miljuschka Witzenhausen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Miljuschka Witzenhausen

Kijktip: #eerlijkefoto documentaire van Miljuschka op Videoland

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Miljuschka Witzenhausen, de bodypositivity-queen van Nederland, heeft samen met Videoland een vierdelige-serie gemaakt over het zelfbeeld van vrouwen. #eerlijkefoto is vanaf vandaag te zien op de streamingsdienst.

Miljuschka onderzoekt de invloed van social media op het zelfvertrouwen van vrouwen. De presentatrice gaat in de afleveringen de discussie aan met Insta-modellen en interviewt BN’ers als Linda de Mol, Famke Louise en Victoria Koblenko.

‘Kwetsbaar en in vol ornaat’

“Ik vind het beyond spannend en tegelijkertijd broodnodig. We leven in een tijd waar iedereen gezien kan worden op social media”, deelde de presentatrice, die genomineerd is voor een Televizier-Ster

‘CHECK IT OUT!’

TV-kok Mil is meer dan excited: “Er komen 4 afleveringen. Iedere week 1. Heel benieuwd wat jullie ervan vinden.” In de documentaire staat ze regelmatig in haar ondergoed, iets waar ze heel weinig moeite mee heeft. "Al vroeg ik me wel af of er nog eens een dag kwam dat ik m'n kleren aanhoud", vertelt ze grappend aan het ANP.

Ook al zet Miljuschka zich in voor een positiever zelfbeeld, ze werd recent bekritiseerd vanwege haar samenwerking met Weight Watcher. De zelfbenoemde 'cheesecakequeen' kreeg vorige maand een bericht van een volger. Haar reactie: "Ik snap dat dit tegenstrijdig voelt. Maar ik propageer geen minimale maten of gewicht maar een vol leven met af en toe een pas op de plaats.”

#eerlijkefoto is vanaf 1 oktober te zien op Videoland.

Lees verder